Αρθρο μας για μία εξαιρετικά πρωτοποριακή, απλή, αποτελεσματική, ανώδυνη και απλή τεχνική αναφορικά με την αντιμετώπιση των περιεδρικών ορθοπρωκτικών συριγγίων δημοσιεύτηκε στο now24.gr. Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα αλλά και τον ιδρυτή της κ. Π. Χαλάτση για την τιμή που μας έκανε να φιλοξενήσει το πολύ ενδιαφέρον αυτό άρθρο.

 

Ο Δρ Δημήτρης  Φιλίππου,Χειρουργός μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Περιεδρικό συρίγγιο. Τη σύγχρονη πρωτοποριακή θεραπεία του ορθοπρωκτικού συριγγίου και των υποτροπών του με Laser!

Απλά, ανώδυνα, αναίμακτα χρησιμοποιώντας το πλέον εξελιγμένο τελευταίας γενιάς χειρουργικό laser σε συνδυασμό με ειδικές ίνες εκπομπής της ενέργειας.

Τι είναι το περιεδρικό συρίγγιο και πως δημιουργείται;

Η περιοχή γύρω από τον πρωκτό την έσω επιφάνεια παρουσιάζει πτυχώσεις, όπως ακριβώς και το δέρμα στην έξω επιφάνεια του πρωκτού. 

Διαβάστε περισσότερα..

 now24 fistula

Επαναστατική θεραπεία με Botox. Αναίμακτη και ανώδυνη λύση χωρίς επέμβαση

Η ραγάδα του πρωκτού αποτελεί ένα σκίσιμο στο βλεννογόνο του πρωκτού. Αυτό το σκίσιμο συνήθως προκαλείται από μία μεγάλη, σκληρή κένωση καθώς αυτή διέρχεται από τον πρωκτικό δακτύλιο, ή από αυξημένο τόνο των μυών της περιοχής.
Υπάρχουν και άλλα αίτια ραγάδας του πρωκτού, αλλά αυτά είναι πολύ σπανιότερα και αφορούν πολύ συγκεκριμένες ομάδες ασθενών.

hemo-free

Αιμορροΐδες: Επαναστατική θεραπεία χωρίς πόνο!

Ανώδυνα και αναίμακτα με το ΝΕΟ λέιζερ

Αιμορροΐδες. Τι είναι και πως δημιουργούνται

Οι αιμορροϊδικοί ιστοί αποτελούν μέρος της φυσιολογικής ανατομίας του περιφεριακού ορθού και του πρωκτικού σωλήνα. Οι εσωτερικές αιμοροΐδες είναι "μαξιλάρια" αποτελούμενα από αγγειακό και συνδετικό ιστό που ξεκινούν πάνω από την οδοντωτή γραμμή και καλύπτονται από ορθικό και μεταβατικό βλεννογόνο. Οι εξωτερικές αιμορροϊδες είναι αγγειακά συμπλέγματα που υπόκεινται του πλούσια νευρούμενου πρωκτοδέρματος.

 

  Ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία με τη χρήση laser τελευταίας γενιάς

Οι αιμορροΐδες ταλαιπωρούν ούτε λίγο ούτε πολύ, έναν στους τρεις συνανθρώπους μας, επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής τους. Τσούξιμο, πόνος, φαγούρα και συχνά αιμορραγίες είναι τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα που παρουσιάζουν οι πάσχοντες, που σε πολλές περιπτώσεις δεν αναζητούν θεραπεία έγκαιρα.